Blog postovi & stranice

Pogledaj sve rezultate (0)
Fillerina®12HA: Kako koristiti fillere za kućnu upotrebu?

U Ljekarnu Baranović stigao je prvi neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu.

 

Fillerina®12HA  je razvijena u švicarskom laboratoriju tvrtke Labo, čiji su istraživači patentirali ovaj dermokozmetički proizvod koji uz pomoć preciznog aplikatora sa zarubljenim vrhom olakšava aplikaciju i prodiranje 12 hijaluronskih kiselina različitih molekularnih masa. 

Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u ljudskom tijelu, te uz kolagen i elastin pridonosi mladolikom izgledu kože. Starenjem se smanjuje moć obnavljanja ovih važnih sastavnica izvanstaničnog matriksa, te koža gubi svoju elastičnost, te bore postaju izraženije. Jedna molekula hijalurona  veže i do 10.000 puta veću količinu vode, i time ostvaruje plump look.

Nakon lokalne primjene proizvoda koje sadrže kolagen i elastin s hijaluronskom kiselinom različitih molekulskih masa (Fillerina®12HA), dolazi do učvršćivanja i poboljšanja elastičnosti kože.

3 molekule kolagena i 2 molekule elastina različitih molekulskih masa omogućuju povećanje volumena na području obraza, jagodica i usana, te  oblikuju konture lica.

Fillerina®12HA  je prava alternativa injekcijama u estetskoj medicini zbog izvanrednog filer učinka na bore i opuštanje kože, kao i na popunjavanje volumena jagodica i usana.

Fillerina® 12Ha Densifying-Filler intenzivni i dnevni tretmani dostupni su u tri različite koncentracije koji se odabiru i doziraju prema promjenama i stanju kože te pojavnosti bora, a osim intenzivnog tretmana u ponudi su i svakodnevni tretmani – Fillerina dnevna i noćna krema, krema za područje oko očiju.

Učinak ove 14-dnevne kozmetičke metode vidljiv je 4 mjeseca.  Proizvod se odabire u skladu s godinama i stanjem kože, a nanosi se  po uputi na željena područja kože, koja će postupno dobiti svježiji izgled.